Premieră în România. Primăria Sectorului 4, metodă revoluționară pentru dezinfecția spațiilor publice

Având în vedere informațiile confirmate de reprezentanții Ministerului Sănătății și ai Ministerului Afacerilor Interne privind noile cazuri de gripă în România, Primăria Sectorului 4 își ia toate măsurile de precauție în vederea combaterii acestei epidemii. 

Primul lucru pe care l-a făcut a fost achiziționarea unor sisteme unicate în România denumite "Nebulizator cu acțiune 3D", considerate în lume cele mai eficiente prin care se poate dezinfecta orice spațiu public, în mai puțin de 60 de minute.

Sistemele realizează nebulizarea unei soluții pe bază de peroxid de hidrogen (cunoscută sub denumirea de apă oxigenată), în scopul dezinfecției oricărei incinte, cu acțiune micro-aerofloră (dezinfecția aerului din încăperi) și spectru fungicid, bactericid, virucid și sporicid de 3ml/mc. Adică, particulele pulverizate sunt atât de mici încât pot intra în orice fantă, orificiu și inclusiv tavane sau spații imposibil de atins în alte condiții.

Echipamentele au fost deja testate în premieră în România, noaptea trecută, în trei piețe din Sectorul 4. Ulterior, în caz de necesitate, vor fi folosite și în școli, grădinițe, spitale și chiar în instituțiile publice aflate în subordinea Primăriei Sectorului 4.

Cel mai important lucru de știu este faptul că aceste sisteme au un impact minim asupra mediului și nu există niciun risc pentru oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel