Premieră în România. Cine va avea mare concert la București

Pianistul american Robert Glasper concertează pentru prima dată în România, la Sala Radio din București, pe 28 noiembrie, și la Sala „Auditorium Maximum”din Cluj-Napoca, pe 29 noiembrie.

Robert Glasper Experiment a câștigat de două ori premiile Grammy, în 2013 și 2015, pentru cel mai bun album R&B, respectiv pentru cea mai bună interpretare. Grupul vine cu o abordare spectaculoasă și originală care combină muzica jazz cu R&B și hip-hop. Concertul din București este organizat de Twin Arts, în timp ce la Cluj-Napoca trupa este adusă de organizatorii festivalului Jazz in the Park.

Biletele pentru concertul din București costă 120, 150 și 180 de lei, în funcție de categorie și pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca pot fi cumpărate cu 85, 110 și 135 de lei de pe eventim.ro și de pe biletmaster.ro. Robert Glasper este un pianist de jazz și producător american. S-a născut la 5 aprilie 1978, în Houston, Texas. În 2013 a obținut premiul Grammy la categoria Best R&B Album, „Black Radio", iar în 2015 a câștigat premiul Grammy la categoria „Best Traditional R&B Performance", pentru „Jesus Children of America". Grupul e compus din Robert Glasper-pian, Derrick Hodge-bass, Mark Colenburg-tobe și Casey Benjamin — vocoder și saxofon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel