Premieră în presa românească. Gazeta Sporturilor şi pe iPad, contra cost

gsp
gsp

Miercuri,  se lansează aplicaţia de iPad a Gazetei Sporturilor.  Începînd cu ora 4:00 dimineaţa, poţi intra în Apple Store pentru a o descărca gratuit, iar abonamentul pe o lună costă 2,99 euro.

Astfel, Gazeta Sporturilor – GSP.ro este singura aplicaţie de iPad a unei redacţii integrate din Romania, aplicaţie care foloseşte full mijloacele şi tehnologia Apple.

Ea va fi updatată zilnic, 7 zile din 7, şi vine cu mult conţinut original, cu excelenţă jurnalistică şi un mix interesant din cele mai bune articole ale ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor (reportaje, interviuri, anchete din fotbal intern, internaţional şi spoturi) şi cele mai noi ştiri de pe gsp.ro.

"Aplicaţia de iPad a Gazetei vine cu aerul unei reviste zilnice premium, extrem de evoluată grafic şi cu facilităţile celei mai populare tablete. Plata abonamentului este singura cale de a accesa ediţiile. Pentru că va conţine articole în exclusivitate, pentru că va arăta aşa cum nu aţi văzut pînă acum o aplicaţie Apple din România, pentru că lucrurile de calitate costă şi pentru că aşa sîntem noi, mai răi ", a scris redactorul-şef al Gazetei, Cătălin Tolontan, pe blogul său.

Primele imagini cu aplicaţia de iPad a Gazetei Sporturilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel