Premieră de 1 DECEMBRIE. ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, DOI PREȘEDINȚI: Klaus Iohannis versus Traian Băsescu

Unul trecut, celălalt viitor. Pentru Traian Băsescu a fost ultima paradă de Ziua Națională a României în calitate de președinte, pentru Klaus Iohannis, prima. Unul la București, celălalt la Alba Iulia. Doi președinți, o zi, două Românii: una a huiduielilor, cealaltă a aplauzelor. 

Președintele Traian Băsescu s-a lăsat așteptat câteva minute în Piața Constituției din București, acolo unde, în calitate de președinte al României, a participat la parada de 1 Decembrie. Pentru ultima oară. Președintele Traian Băsescu a fost primit cu huiduieli în Piața Constituției. Președintele Traian Băsescu nu a ținut un discurs. Mai mult, nu s-a alăturat oficialităților, nu a stat alături de Victor Ponta, cel care avea să fie președintele României, intrat cu un avantaj de 10% în turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2014.

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Traian Băsescu, HUIDUIT în București, de 1 DECEMBRIE. Mesajul lui Radu Tudor

A câștigat Klaus Iohannis, care l-a devansat pe Victor Ponta cu 10% în turul al doilea. Președintele ales este prezent în Alba Iulia. Klaus Iohannis nu a fost primit cu huiduieli, ci cu aplauze. Președintele ales a fost întâmpinat cu pâine și sare și cu palincă de către un grup de localnici îmbrăcați în costume populare. Klaus Iohannis a stat de vorbă cu câțiva veterani de război și a primit drapelul ștafetei 'Stele pentru Veterani', constituită din 130 de militari care au pornit spre Alba Iulia încă din 24 noiembrie din 21 de garnizoane din țară. Președintele ales a ținut un discurs pentru români, chiar dacă l-a citit de pe foaie. 

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. KLAUS IOHANNIS, la ALBA IULIA. A citit discursul de pe foaie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel