Urmărește emisiunea live


Premieră: Crina Pintea, MVP-ul meciului România-Spania

sursa: facebook / Crina Pintea
sursa: facebook / Crina Pintea

Crina Pintea, pivotul echipei României, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei Spania - România de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Pivotul naţionalei a stat în teren aproape 59 de minute, iar după modul cum a luptat în apărare, dar şi al realizărilor în ambele faze ale jocului, a fost desemnat MVP-ul jocului. O distincţie care a luat-o prin surprindere până şi pe tricoloră, aflată în faţa unei premiere din acest punct de vedere.

Pintea a marcat patru goluri şi a scos numeroase aruncări de la şapte metri, dar şi eliminări. Jucătoarea care evoluează în acest moment la Issy Paris în Franţa a început handbalul la 16 ani, iar acum a devenit una dintre jucătoarele esenţiale din formula de start.

Jucătoarea originiară din Podu Turcului, judeţul Bacău, a vorbit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre copilăria dificilă: "Nu mi-e ruşine de originea mea. Am muncit mult, de la muls oi, vaci, coasă, sapă, secerat, tot ce ţine de câmp, până la munca mamei, în casă", a spus Crina Pintea.

După succesul cu Spania în Grupa A, România şi-a asigurat calificarea în optimi cu două partide mai devreme. Tricolorele mai au de jucat înaintea fazei eliminatorii cu Angola (joi, ora 19:00) şi Franţa (vineri, ora 19:00).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel