Premieră bizară în fotbalul românesc. Derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, cu spectatori. Dar...doar o repriză

Premieră mondială. Fanii vor asista doar o repriză la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, iar biletul va costa 1 leu  /  Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
Premieră mondială. Fanii vor asista doar o repriză la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, iar biletul va costa 1 leu / Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB se va juca cu spectatori, dar doar până la pauză. Recent măsurile anti-pandemice au fost relaxate astfel încât competiţiile sportive se pot desfăşura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă, dar nu mai târziu de ora 21.00.

Soluţie bizară pentru a permite spectatorii la meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Meciul a fost mutat la ora 20:15 şi va avea o prezenţă în tribune de maximum 30%, dar doar până la pauză.

Spectatorii vor părăsi stadionul la ora 21:00 pentru a fi respectate măsurile de combatere a pandemiei. Astfel, a doua repriză se va juca cu tribunele goale.

Participarea la evenimentele sportive este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv cele ce sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00-21:00, amintește Mediafax.

Situaţia ciudată nu este totuşi unică. Şi la Australian Open şi Roland Garros o serie de meciuri au fost întrerupte pentru ca spectatorii să plece, deoarece restricţiile intrau în vigoare la ora respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel