Urmărește emisiunea live


Prefectura Prahova: Restaurantele se deschid și în zonele în care sunt numeroase cazuri de infectare

Ar urma să se deschidă toate restaurantele și cafenelele din Prahova, deși în mai multe localități rata de infectare este mai mare de 1,5/1000 de locuitori.

Reprezentanții Prefecturii Prahova anunță că începând de marți vor fi reluate operațiunile cu publicul ale operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, hotelurilor; a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în toate localitățile din Prahova.

Activitățile în interior vor fi reluate și în localitățile unde sunt cazuri numeroase de infectare deoarece nu există o răspândire comunitară a virusului.

„Chiar dacă sunt unități administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor, în ultimele 14 zile, depășește rata de infectare de 1,5/1000 de locuitori, cum este și cazul orașelor Breaza, Urlați, Băicoi, aici nu a fost identificată o răspândire comunitară, ci cazurile sunt în focare (comunități închise) și nici nu a fost constatat un trend crescător în ultimele două săptămâni”, scrie pe site-ul Prefecturii județului Prahova, notează Mediafax.

Toate localitățile care depășesc rata de infectare de 1,5/1000 de locuitori vor fi monitorizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova.

Săptămânal, inspectorii vor prezenta analizele lor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în vederea stabilirii unor măsuri impuse de contextul respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel