Prefectul PNL se laudă cu situația dezastruoasă a vaccinărilor din Vrancea

Foto Pexels
Foto Pexels

Incapacitatea de promovare a campaniei de vaccinare este relevată chiar de comunicatul postat de Instituția Prefectului Vrancea. 

Sunt raportate 48.355 persoane vaccinate cu ambele doze (rapel) dar real, conform situației naționale, sunt 46.056 persoane, diferența de aproape 2.300 persoane fiind vaccinate în județul Vrancea dar au domiciliul în alt județ. La noi erau permanent locuri libere și s-au făcut programări și din București, unde listele de așteptare erau chiar de 2.500 persoane. Oricum, procentul este de 17,48% (16,64% real) din populația cu vârstă mai mare de 12 ani.

Dezastros!!! Acest procent plasează Vrancea la urma clasamentului național. Promovare zero, inițiative tardive și care nu au găsit interes la populație, am putea spune chiar lipsa de calificare a personalului, (angajat pe cumetrii și relații de partid) sunt cauzele acestei situații alarmante. Mai bine făceau o campanie de manichiură gratuită la vaccinare că aia cu micii se pare că a prins bine. Oricum, cam asta este pregătirea angajaților DSP.

Situația este ”servită” sec de Prefectură, fără propuneri de ameliorare, fără campanii de conștientizare și mobilizare. Domnule prefect, acesta este doar ”aperitivul”. Situația este alarmantă având în vedere previziunile globale pentru un val 4 în toamnă iar cifrele nu ne poziționează deloc bine.

Am vrea să vedem mai mult interes din partea instituțiilor implicate în procesul vaccinării, mai multă deschidere și campanii reale de promovare.
Bineînțeles, DACĂ aveți capacitatea să o faceți!?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel