Președintele statului Peru: Moartea lui Osama bin Laden, un miracol făcut de Papa Ioan Paul al II-lea

ioan paul al doilea
ioan paul al doilea

Alan Garcia, preşedintele statului Peru, este de părere că moartea lui Osama bin Laden reprezenta "încarnarea răului" și constituie "primul miracol" al Papei Ioan Paul al II-lea, beatificat duminică la Roma.

"Primul său miracol a fost retragerea din această lume a încarnării răului, a încarnării crimei şi urii", a declarat şeful statului, în cursul unei deplasări în regiunea Cuzco (sud-est), scrie Mediafax.

"În aceeaşi zi în care a avut loc beatificarea sa, ne-a adus vestea că cel care a instigat la explozia turnurilor şi clădirilor nu mai este pe această lume; sperăm că infamia şi ura vor dispărea odată cu el!", a continuat Garcia. "Cred că este un prim miracol al lui Ioan Paul al II-lea, proclamat preafericit".

"Sperăm că prin căderea sa (a lui bin Laden), această grupare care vrea să propage terorismul în lume îşi va pierde orice importanţă".

Preşedintele peruan, aliat politic al Statelor Unite, a apreciat că "marea veste" a morţii lui ben Laden ar trebui "să îl facă fericit pe preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi să îl legitimizeze pe fostul preşedinte George W. Bush, care a luat decizia de a-l ataca pe bin Laden".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel