Predoiu îl apără pe Ponta după un atac exploziv

Cătălin Predoiu i-a luat apărarea lui Victor Ponta în fața atacului venit din partea ministrului de Externe al Ungariei. 

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PNL l-a taxat pe premier spunând că a escalat imprudent și gratuit o dispută verbală cu Ungaria.

"Ponta a escaladat imprudent și gratuit o dispută verbală cu Ungaria. Lipsă de tact și de clasă diplomatică! Dar și tonul MAE ungar de astăzi este inacceptabil la adresa unui premier al României! Ar fi potrivit cu interesele noastre comune să revină la tonul diplomatic cooperant și unul, și ceilalti", a fost mesajul transmis de Cătălin Predoiu.

Ministrul de externe ungar Peter Szijjarto a condamnat dur miercuri afirmaţiile premierului român Victor Ponta conform cărora decidenţii politici din Ungaria nu sunt "cu nimic mai buni decât cei din Siria, Libia sau alte ţări din care fug refugiaţii", relatează agenţia MTI. "Ieri (marţi - n.r.), Victor Ponta şi-a pierdut autocontrolul şi, prin afirmaţiile sale iraţionale, jigneşte întreaga Ungarie. Politicienii europeni civilizaţi nu spun astfel de calomnii necontrolate", a adăugat şeful diplomaţiei ungare.

VEZI ȘI: Ministrul de Externe al Ungariei îl desființează pe Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel