Predică despre războiul din Ucraina la mănăstirea Sihăstria Putnei. Preot, mesaj pentru Putin: Nu ți-e teamă?

Predică despre războiul din Ucraina la mănăstirea Sihăstria Putnei. Preot, mesaj pentru Putin: Nu ți-e teamă? / Foto: Captură video Facebook
Predică despre războiul din Ucraina la mănăstirea Sihăstria Putnei. Preot, mesaj pentru Putin: Nu ți-e teamă? / Foto: Captură video Facebook

Arhimandritul Hrisostom Rădășanu a ținut o predică despre războiul din Ucraina la mănăstirea Sihăstria Putnei. 

"Cei care justifică invazia lui Putin în Ucraina justifică acțiunea unui ticălos", a spus arhimandritul Hrisostom Rădășanu, într-o predică despre războiul din Ucraina, la mănăstirea Sihăstria Putnei. Monahul a vorbit și despre lașitatea celor care nu încearcă să oprească războiul, relatează Pro Tv.

"Iată că cei puternici nu fac nimic, când un tiran de la răsărit invadează o țară sora. Nimic nu fac, vorbe goale, sancțiuni economice, nu pun piciorul în prag că nu îi doare. Nu va încredeți în cei puternici, sigur că e mai bine cu cei puternici decât ce se întâmplă acolo. Cum poți tu, care te numești ortodox, care te filmezi la mănăstiri și mergi la slujbe să pui pe slujitorul tău să bombardeze Kievul sfânt? Acolo se află mănăstiri pe care noi nu le-am avut. Acolo e sfânta mănăstire a trupurilor neputrezite. Nu ți-e teamă?

"Poți să faci biserici cu aur, nu valorează cât viață ucraineanului pe care l-ai ucis"

Aud credincioși care îi dau dreptate lui Putin, Plata lui să o aibă și tot sângele vărsat de pe mâinile lui. Nu glumesc, cum e posibil că tu ortodox să îi pui pe musulmanii ceceni să alerge frații ucraineni? Ca și cum noi am lua ISIS și mergem să atacăm Moldova. Cum e posibil? Și mai spui că ești ortodox. Poți să faci biserici cu aur, nu valorează cât viață ucraineanului pe care l-ai ucis. Răul trebuie arătat cu degetul, nu e posibil așa ceva. Noi știm cui slujim. Auzim "săracul Putin", ei ii iau apărarea unui ticălos. Dacă poporul ucrainean nu mai vrea cu ei, lasă-l să își trăiască libertatea, dacă Dumnezeu nu se bagă cine ești tu să o faci? Nu va încredeți în boieri, pământ suntem și pentru pământ ne batem și ne ridicăm frate împotriva fratelui. 

Încă o dată ni se arată că singurul care ține la oameni e Dumnezeu. Patriarhul Moscovei a ieșit cu un comunicat de 3 lei în loc să stea în față tancului....Unde ne este curajul? Noi credincioșii trebuie să spunem binelui bine și răului rău. Așa îi slujim lui Dumnezeu", a afirmat preotul, în timpul predicii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel