Precizările Poliției în legătură cu percheziția din celula lui Oprescu

Poliția Capitalei a reacționat vineri dimineață, după informațiile pe surse apărute cu o seară înainte, conform cărora în celula lui Sorin Oprescu a avut loc o percheziţie, în urma căreia au fost confiscate medicamente.

”În data de 15.10.2015, orele 19,40, existând suspiciunea că într-o cameră de reținere din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă sunt deținute ilegal medicamente, a fost efectuată o percheziție, ocazie cu care asupra unei persoane privată de libertate au fost găsite două flacoane de insulină injectabilă, ce au fost ridicate, urmând a fi luate măsurile legale.

Facem precizarea că alte bunuri sau medicamente nu au fost ridicate și că administrarea tuturor medicamentelor pentru persoana în cauză se face exclusiv la recomandarea și sub supravegherea unui medic său asistent din cadrul Cabinetului Medical ce deservește Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În legătură cu cele constatate, vor fi efectuate verificări pentru lămurirea tuturor aspectelor”, a transmis DGPMB printr-un comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel