PRECIZĂRI: Anvelopele all season trebuie să poarte simbolurile M şi S pentru a fi acceptate de legislaţia valabilă la 1 noiembrie

ARR-anvelope2
ARR-anvelope2

Ministerul Transporturilor a revenit sâmbătă cu noi precizări privind anvelopele de iarnă, menţionând că anvelopele all season trebuie să poarte simbolurile M şi S pentru a fi acceptate de noua legislaţie, valabilă de la 1 noiembrie.

"Reamintim că începând cu 1 noiembrie a.c. intră în vigoare noua legislaţie privind dotarea autovehiculelor cu anvelope de iarnă, iar una dintre cele mai importante prevederi ale noii legi se referă la obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă sau anvelope all-season care poartă marcajul M+S (sau M.S, sau M&S) atunci când circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei", se arată în precizarea trimisă sâmbătă seara de Ministerul Transporturilor.

Reacţia vine după ce vineri, la Suceava, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a făcut o declaraţie în care nu a menţionat şi necesitatea prezenţei simbolurilor menţionate pe anvelopele all season.

Citește și:

Câteva ponturi pentru a fi în siguranță pe şosele în timpul sezonului rece

Se apropie ziua de 1 noiembrie. Ministerul Transporturilor vine cu precizări privind anvelopele de iarnă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel