Precizări Adina Alberts, după moartea Corneliei Catanga

Adina Alberts a transmis precizări după moartea Corneliei Catanga. 

”Încep prin a transmite SINCERE CONDOLEANȚE familiei Corneliei Catanga. Suntem extrem de triști de vestea trecerii în rândul celor drepți a Corneliei. Dumnezeu s-o odihnească în pace! 

Însă, legătura dintre cauza decesului Corneliei și persoana mea, încercarea  patetică de a mă scoate pe mine vinovată de acest deces , este revoltătoare.

Deși nimeni nu știe cauza exactă a stopului cardiac pe care Cornelia Catanga l-ar fi suferit, unii jurnaliști “cititiri în stele” au opinat public că acesta s-ar fi datorat Ivermectinei pe care ar fi luat-o Cornelia. 

Adică, dragii mei, apar știri cum că, aproape în fiecare săptămână câte un român  moare după ce se vaccinează antiCovid, dar oficial NU EXISTĂ NICIO LEGĂTURĂ ÎNTRE ACELE STOPURI CARDIACE ȘI VACCINARE, iar în cazul Corneliei deja “experții “ au concluzionat că Ivermectina e de vină. Și implicit eu...

”Presa liberă” din România ar dori  oare linșarea mea folosind această tristă ocazie?! Probabil că “le cam stau în gât” de ceva vreme prin declarațiile mele vizavi de riscurile vaccinării ARN mesager antiCovid, precum și despre beneficiile Ivermectinei în prevenția și tratarea Covid. Iar tragica întâmplare de azi se pare că “le vine mănușă”....

(...)

Eu sunt de înfierat pentru că am anunțat că în SUA, Franța, Olanda, toate țările nordice, și mai nou și în Bulgaria, la 2 pași, există Ivermectină în farmacii?! 

Oamenii sunt uciși în spitale de malpraxisuri repetate, de incendii, de explozii, de infecții nozocomiale, de protocoale prost aplicate, iar eu sunt o amenințare la Securitatea Națională!

Oamenii stau în case zile întregi până le răspunde medicul de familie, boala se avansează, ajung în stadii grave și eu sunt de vină!

Oamenii au nevoie de informații utile, niciun oficial nu le oferă în mod corect și coerent, iar eu sunt de vină!

#SanatateaTAPrioritateaMEA” sunt precizările Adinei Alberts. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel