Președintele Uber, Jeff Jones, a demisionat

Preşedintele Uber, Jeff Jones, a demisionat la mai puţin de şase luni de la preluarea funcţiei în cadrul serviciului de rezervări de automobile, după multiple scandaluri, inclusiv acuzaţii de hărţuire, transmit DPA şi BBC. 

"Convingerile mele şi modul de abordare a poziţiei de lider au fost incompatibile cu ceea ce am experimentat la Uber", a afirmat Jeff Jones, pentru site-ul Recode. 

Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul au declarat, pentru BBC, că demisia a fost "complet neaşteptată", deşi Jeff Jones era nemulţumit că firma a angajat un nou director operaţional, iar el nu a fost printre candidaţi. 

"Vrem să-i mulţumim lui Jeff pentru cele şase luni petrecute la companie şi îi urăm toate cele bune", se arată în comunicatul Uber. 

Anul acesta, Uber a avut de suferit de pe urma unor scandaluri, cele mai serioase fiind cele referitoare la acuzaţiile de hărţuire în firmă. 

După ce a fost filmat în timp ce se certa cu un şofer din cauza scăderii ratelor dobânzilor, cofondatorul şi directorul general al Uber, Travis Kalanick, a recunoscut că are nevoie de ajutor în conducerea companiei. Luna aceasta, el a anunţat că firma caută un nou director operaţional, relatează Agerpres.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar din februarie 2015 este prezentă şi în România, la Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel