Președintele CJ Argeș, Florin Tecău, audiat la DNA

Foto: ziarobiectiv.ro
Foto: ziarobiectiv.ro

Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău (PSD), este audiat joi dimineață la DNA într-un dosar în care sunt cercetate fapte de corupție. 

UPDATE: Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Florin Tecău a declarat joi că a fost audiat la DNA ca martor într-un dosar privind un contract cu fonduri europene în valoare de "milioane de euro", precizând că a văzut documente din 2009 care ar fi de la CJ, dar acestea nu s-ar regăsit în arhiva instituţiei, conform Mediafax.

Florin Tecău a spus, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a fost audiat aproximativ trei ore, că a fost citat să se prezinte în calitate de martor, într-un dosar în care anchetatorii cercetează modul de încheierea a unui contract derulat cu fonduri europene.

Tecău nu făcut declarații pentru jurnaliștii prezenți la sediul DNA, însă surse citate de presă spun că social-democratull este chestionat în calitate de martor.

Florin Tecău este preşedinte al Consiliului Judeţean Arges din 2014, când au fost organizate alegeri după încetarea înainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu (PSD), pentru conflict de interese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel