”Veranda”, mall nou în Capitală. Au început lucrările - FOTO

Pe lângă cei 25.000 mp de spaţii comerciale, mallul va avea 15.000 de mp de spaţii verzi, cu parcuri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport şi terase.

"Am ales numele Veranda pentru că aducem o gură de aer proaspăt în aglomerația din Obor. Construim un centru comercial de proximitate, care respectă tradiția zonei. Este un concept nou pentru piața din România - oferim magazine ușor accesibile, un spațiu de restaurante primitor și cea mai generoasa zonă verde dedicata până acum unui proiect de retail din România. Dorim să contribuim la revitalizarea comerciala a cartierului Obor, dar și să oferim locuitorilor mai multe alternative pentru timpul liber. Va fi un loc unic în București, care transformă o fostă platformă industrială într-un spațiu viu, primitor, accesibil tuturor", a declarat Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administrație al firmei Prodplast Imobiliare S.A.

Investiția în proiect se ridică la 60 milioane de euro. Centrul comercial va pune la dispoziția clienților săi o ofertă variată de magazine organizată pe 2 niveluri, totalizând 25.000 de metri pătrați de spații comerciale. Carrefour este un partener strategic al proiectului, cu un contract de închiriere pe termen lung.

Zona de restaurante va fi amplasată la intrarea principală. "Veranda" oferă si 1.200 de locuri de parcare, disponibile pentru vizitatori. Astfel, centrul comercial dorește să descongestioneze o zonă cu locuri de parcare insuficiente și să fluidizeze traficul.

"Veranda" va fi finalizat în 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel