Șocant! Părinți care își condamnă copilul la moarte

Gestul șocant al unor părinți care își condamnă la moarte copilul bolnav de cancer la 8 ani.

O fetiţă în vârstă de opt ani este condamnată la moarte de proprii părinţi. Copila diagnosticată cu cancer la rinichi are metastaze pulmonare, iar părinţii săi refuză tratamentul de chimioterapie şi nu acceptă sa o opereze la plămâni.

Cancan relatează că fata are nevoie să-şi continue tratamentul de chimioterapie, apoi să fie supusă unei operaţii pentru a supravieţui. Starea fetei se agravează pe zi ce trece din cauza cancerului în stadiu terminal. Tatăl fetei este de părere că spitalul dorește să îi fure organele fiicei sale. 

"Ea a făcut boala asta atunci când avea un an şi patru luni de zile. Am umblat din doctor în doctor, mi s-a spus când a operat-o că i s-a scos rinichiul afectat. Până la urmă, fata a început să se simtă din ce în ce mai rău, a fost la un medic, la un chirurg, care a văzut că de fapt nu îi fusese scos complet, ca să fie oprită evoluţia cancerului, ci fusese doar curăţat. Doctorul acesta a băgat-o în sala de operaţie, a ţinut-o acolo multe ore şi i-a scos de tot rinichiul. Din păcate, acum fata mea are cancer şi la celălalt rinichi, iar la plămâni, unde s-a mutat infecţia, are metastază", a mărturisit mama Biancăi, fetiţa suferindă de cancer.

[citeste si]

"Mie îmi place mult de tot să mă joc, vreau să învăţ să cânt la chitară. Mi-ar plăcea să am şi nişte păpuşi cum sunt acelea cu hăinuţe, cu de toate. Acasă mă joc mereu cu copiii, dar şi cu pisicile mele. Cel mai mult pe lumea asta îmi doresc sănătate!", a mărturisit micuţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel