Prăpăd la o echipă de Liga a 2-a. Are 23 de cazuri de COVID-19. Meciul cu Rapid, ANULAT

Meciul dintre FC Rapid Bucureşti şi Universitatea Cluj, care era programat luni, de la ora 18:00, la Buftea, în etapa a 10-a a ligii a II-a de fotbal, a fost amânat din cauza a 23 de cazuri de COVID-19 la clubul ardelean. 

Având în vedere cele 23 de cazuri pozitive (18 jucători şi 5 membri ai staff-ului auxiliar), FC Universitatea Cluj nu a obţinut acordul din partea Direcţiei de Sănătate Publică pentru disputarea meciului cu Rapid Bucureşti de luni, 2 noiembrie. Partida va fi reprogramată de Federaţia Română de Fotbal la o dată ce va fi anunţată ulterior, a transmis U Cluj, prin intermediul site-ului său oficial.

Universitatea colaborează în permanenţă cu autorităţile competente pentru gestionarea situaţiei epidemiologice şi revenirea la activitatea competiţională, precizează clubul.

Pe 27 octombrie, Universitatea Cluj anunţa că are cinci jucători şi doi membri ai staff-ului auxiliar. Partida FC Rapid - Universitatea este a treia din etapa a 10-a amânată din cauza COVID-19, după CSM Reşiţa - CS Concordia Chiajna şi FK Csikszereda Miercurea Ciuc - Pandurii Lignitul Târgu Jiu, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel