Prăjitură cu canabis, dăruită într-un spital din Marea Britanie

Prăjitură cu canabis oferită în semn de mulțumire pentru serviciile oferite, personalului unui spital din Marea Britanie. 

Personalul sanitar dintr-un spital din Marea Britanie a primit din greșeală o prăjitură cu canabis, scrie Press Association.

Incidentul vine după ce o persoană a vrut să mulțumească personalului pentru serviciile medicale primite. Desertul provenea de la aniversarea de 18 ani a nepotului său, iar pacientul nu avea cunoștințe de prezența canabisului. 

Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a spitalului Warrington and Halton al NHS Foundation Trust, asistent şef Kimberley Salmon-Jamieson a declarat: ''Un singur membru al personalului a mâncat o bucăţică de prăjitură, însă nu a suferit efecte adverse, nu a îngrijit niciun pacient după aceea şi a ieşit din tură. Observând că prăjitura avea un miros ciudat, personalul superior a notificat poliţia din Cheshire care a îndepărtat şi ulterior a distrus prăjitura''.

''Ofiţerii au primit o înştiinţare la data de 27 mai potrivit căreia o prăjitură despre care se bănuia că ar conţine droguri a fost adusă la Spitalul Warrington de o persoană din public care a oferit-o angajaţilor. În urma investigaţiei, ofiţerii au concluzionat că persoana respectivă nu era conştientă de conţinutul prăjiturii rămase de la aniversarea nepotului'', a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Cheshire. ''Cazul a fost închis, iar prăjitura a fost distrusă'', a adăugat el. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27