Prahova: Peste 30 de percheziţii la persoane bănuite de furt calificat

Poliţiştii din Prahova şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din IGPR efectuează, miercuri dimineaţă, 32 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat, informează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, 26 de descinderi au loc în comuna Berceni, patru în municipiul Ploieşti, una în comuna Valea Călugărească şi una în comuna Leordeni, judeţul Argeş. 'La data de 22 mai a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Valea Călugărească efectuează 32 de percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe, gospodării şi societăţi comerciale', precizează IPJ Prahova.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând din luna martie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi pătruns în incinta unor locuinţe, gospodării şi societăţi comerciale, de unde ar fi sustras diverse bunuri şi valori, precum şi animale şi material lemnos. În fapt, ar fi vorba de 21 de infracţiuni de furt şi furt calificat. Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la peste 57.000 de lei. 24 persoane vor fi fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, la percheziţii participând şi jandarmi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel