Sebastian Ghiţă, lovitură DNA: Asesoft şi Teamnet nu pot fi dizolvate, încă

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă

Tribunalul Prahova a prelungit interdicţia iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft şi Teamnet.

Tribunalul Prahova a prelungit, joi, cu încă 60 de zile, interdicţia iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA şi Teamnet International SA, controlate de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Instanţa a admis propunerea formulată de DNA Ploieşti şi a dispus prelungirea măsurii preventive a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare faţă de inculpatele persoane juridice SC Asesoft International SA, şi SC Teamnet International SA, pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 1 februarie până la data de 1 aprilie inclusiv, potrivit soluţiei postate pe portalul instanţelor de judecată.

Decizia poate fi contestată în termen de 24 de ore de la comunicare.

Pe 29 martie anul trecut, DNA Ploieşti a pus sub acuzare cele două societăţi pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată. Tot atunci, DNA a pus sechestru pe bunurile imobile aparţinând celor două companii, până la concurenţa sumelor de 13.299.972 lei, respectiv 23.195.578 lei.

SC Asesoft International SA şi Teamnet International SA sunt două dintre firmele controlate de fostul deputat Sebastian Ghiţă, cercetat sau trimis în judecată în mai multe dosarele penale instrumentate de DNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel