EXCLUSIV  Prăbușire DRAMATICĂ. Ponta: Este cel mai toxic lucru pentru România - Video

Victor Ponta, fost prim-ministru și fost lider al PSD, a identificat cel mai toxic lucru pentru România la momentul actual.

România este "scoasă din priză" timp de un an de zile, consideră Victor Ponta, în condițiile în care politica externă nu există deloc, despre Schengen nu se mai vorbește deloc, MCV nu a fost ridicat, iar un proiect pentru țară nu există deloc.

Citește și: Ponta, pentru prima dată de acord cu Băsescu: Iohannis nu va respecta votul

Întrebat, luni, la DC News Live care este cel mai toxic lucru în țara noastră, fostul premier Ponta a subliniat: "Lipsa totală de proiect pentru România.  Pe oricine întrebi, pe Iohannis, pe Cioloș ce face România în 2017, în 2018, în 2019, ridică din umeri. Pe noi când ne întrebai - pe Crin Antonescu, pe mine, pe USL, pe PSD - știam să spunem: avem cu economia, cu socialul, cu drumurile, cu apa, cu planul lui Dragnea, cu planul lui Constantin să fim cu subvențiile la nivelul Europei. Dacă îi întrebi pe cei care conduc acum în mod oficial România de acum, habar nu au ce fac săptămâna viitoare. Noi, după ce Băsescu ne-a trântit de pământ cu avionul, în 2010-2011, în 2012 am plecat, suntem în sus și deodată în cabină nu mai e nimeni. Noi nu știm: ne prăbușim, o luăm în dreapta, o luăm în stânga, mai urcăm, mai coborâm... Practic, de ieri, s-a stabilit că dl Cioloș nu va mai fi premier din noiembrie. În ministere, în administrație, toată lumea așteaptă să vină noul guvern, să vină noii miniștri", a declarat Victor Ponta.

Declarația lui Victor Ponta, de la minutul 42:25

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel