EXCLUSIV  Poza ANULUI cu preotul Iustin Pârvu. Imagine care CUTREMURĂ

Ioan Burculeț, astrolog DCNews
Ioan Burculeț, astrolog DCNews

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ, cel care a prezis victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, a dezvăluit, pentru DCNews, că a surprins, în fotografii, chipul preotului Iustin Pârvu. Acesta consideră că este un semn, amintind totodată ce s-a întâmplat în anul 2015.

„În 2015, am scris un material despre părintele Iustin. După jumătate de oră, am fost internat în spital cu probleme cervicale. M-am rugat la el, am vorbit cu medicii şi am mers la mănăstirea Petru Vodă să mă rog pentru operaţia ce urma să aibă loc la Bucureşti. Înainte de a reveni în Capitală pentru operația complexă care a avut loc pe 18 iunie 2015, am surprins într-o fotografie un nor mic. Mi-a atras atenția deoarece era înconjurat de nori negri. Seara, mama mea când s-a uitat la imagine mi-a spus că este chipul părintelui Iustin. Imaginea a fost izbitoare. Am simțit că părintele mi-a dat un semn.

Au trecut aproape patru ani de la acel moment. Sâmbăta trecută, aflându-mă în curtea spitalului în care sunt internat, am făcut fotografii la soare. Pentru a doua oară, în aproape aceleași condiții de spitalizare, în momente în care trebuie să ai încredere în tine pentru a merge mai departe, fenomenul s-a repetat. De data aceasta, chipul părintelui este conturat mult mai bine", a spus Ioan Burculeț, adăugând: „În această perioadă, m-am rugat la el pentru a-mi întări puterea în forțele proprii. M-am rugat și la Arhanghelii Mihail și Gavriil, care, de altfel, sunt ocrotitorii Mănăstirii Petru Vodă, unde a viețuit părintele".

Totodată, Ioan Burculeț a dezvăluit și o discuție purtată cu părintele în 2005: „Am avut o discuție și l-am rugat să-mi spună dacă să merg mai departe cu astrologia, dacă, din punct de vedere al ortodoxiei, este un păcat? Mi-a răspuns astfel: Ioan, mergi înainte cu ceea ce faci pentru oameni, dar nu uita de taina ortodoxiei. Am avut un sentiment de bucurie."

„A venit timpul să ne întărim credința, doar așa putem activa încrederea în noi înșine", a mai spus Ioan Burculeț, care a trimis DCNews următoarele imagini:

2015

(w670)

2019

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel