Povești de succes la Galați. Tinerii aflați în grija Protecției Copilului, admiși la facultăți, premiați

Un moment emoționant a avut loc, marți,  la Consiliul Județean Galați, cu ocazia premierii unor tineri aflați în grija Protecției Copilului, care au fost admiși  la facultăți de prestigiu din țară, a precizat Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean.

Un moment emoționant a avut loc, marți,  la Consiliul Județean Galați, deoarece am avut onoarea și marea bucurie de a premia 10 tineri minunați din Galați, aflați în grija Direcției de Protecția Copilului Galați, care au reușit, cu foarte multă muncă, ambiție și voință, să intre la facultăți de prestigiu din București, Iași și Galați.

Sunt profund impresionat de povestea acestor tineri, care pentru noi toți sunt adevărați învingători și care merită tot respectul nostru.

Și pentru că performanța trebuie recompensată și încurajată, i-am premiat pe fiecare cu suma de 3000 de lei. Acești tineri sunt adevărate modele de urmat.

Îi felicit din toată inima pentru toate realizările lor și le doresc mult succes la facultate. De asemenea, îi felicit și pe toți cei care le-au fost aproape în toți acești ani.

Cei 10 tineri au fost admiși la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte “George Enescu” Iași, Facultatea de Litere din cadrul Universității “A.I. Cuza” Iași, Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” Iași, Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București, Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității “Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “A.I. Cuza” Iași și la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice București, a precizat președintele Consiliului Județean.

Vezi și: Galați: O nouă generație de medici au rostit jurământul lui Hipocrate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel