Povestea tragică a unui preot din Dolj care a murit la trei zile după soția sa: Este de domeniul fantasticului ceea ce li s-a întâmplat

Preot din Alba cercetat după ce ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu şi a oficiat mai multe slujbe / Foto ilustrativ Pixabay
Preot din Alba cercetat după ce ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu şi a oficiat mai multe slujbe / Foto ilustrativ Pixabay

Află în articol povestea preotului din Dolj care și-a pierdut ambii băieți și a murit la trei zile după soția sa.

Preotul din satul doljean Radomir, Nicolae Mustaţă, a murit recent, după câțiva ani în care a avut parte de mai multe pierderi tragice, inclusiv moartea băieților și a soției. 

În urmă cu doi ani, unul dintre băieţii preotului a murit din cauza unei boli incurabile. La începutul acestui an, al doilea băiat al preotului a murit de aceeași boală. Recent, a murit și soția preotului, iar după trei zile, pe 26 octombrie, a decedat și el, scrie Gazeta de Sud

”Cei doi băieţi care i-au murit erau profesori de matematică şi de sport. Aveau 46 şi 49 de ani. Săptămâna trecută, soţia dumnealui a făcut accident vascular şi apoi şi-a pierdut viaţa. A fost foarte afectat, iar la trei zile s-a stins, din păcate. A mai rămas în urma lor doar fata. Dumnealui avea 75 de ani, iar soţia lui 74. A fost un om cu adevărat deosebit!”, a povestit Petre Ionescu, țârcovnicul bisericii.

"A fost o durere mult prea mare pentru amândoi să-şi înmormânteze doi copii"

Preotul a fost foarte iubit de oamenii din sat. Aceștia în plâng acum și spun că omul a murit din cauza faptului că a fost foarte afectat de faptul că și-a pierdut familia.

”A fost o familie foarte greu încercată, din cauza morţii celor doi băieţi. Preotul nostru a fost un om extraordinar, a îndrumat paşii comunităţii noastre timp de 50 de ani. Nu numai în Radomir, ci în toată comuna. Era un om extrem de apreciat, de onest, de cinstit. Cuvintele sunt prea mărunte ca să-l descrie pe părintele care ne-a părăsit. Nu cred că există în toată comuna o locuinţă în care preotul să nu fi fost alături la momente de fericire sau de tristeţe. O jumătate de secol ne-a slujit. A fost o durere mult prea mare pentru amândoi să-şi înmormânteze doi copii. Mi-e atât de greu să vorbesc despre această familie. Este de domeniul fantasticului ceea ce li s-a întâmplat”, a spus Dumitru Iliescu, primarul comunei Dioşti. 

Și părintele Ciprian - Cornel Ilica, de la Parohia Sintea Mică, Arad, a murit

Arhiepiscopia Aradului a anunțat că părintele Ciprian - Cornel Ilica de la Parohia Sintea Mică, Arad, a murit pe 25 octombrie.

"Cu profundă durere am aflat că în această seară, 25 octombrie 2021, tânărul părinte Ciprian-Cornel Ilica, preot în Parohia Sintea Mică, Protopopiatul Arad, a trecut la viața cea veșnică, la vârsta de 43 de ani. În aceste momente grele și dureroase, ierarhii arădeni, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei împreună cu Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Emilian Crişanul, alături de preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere sufletească și întărire membrilor familiei îndoliate și fiilor duhovnicești.", a transmis Arhiepiscopia Aradului. Vezi știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel