Povestea singurului oraș din lume locuit doar de femei. Care este cauza fenomenului și în ce condiții pot intra bărbații / video

Povestea singurului oraș din lume locuit doar de femei. Care este cauza fenomenului și în ce condiții pot intra bărbații  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Povestea singurului oraș din lume locuit doar de femei. Care este cauza fenomenului și în ce condiții pot intra bărbații / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Singurul oraș din lume în care trăiesc doar femei, iar bărbații pot fi acceptați doar în anumite condiții speciale găzduiește peste 600 de suflete.

Un mic oraș brazilian a fost creat de o femeie și este destinat femeilor. Are propriile reguli, propriul sistem de organizare a muncii și a vieții. În Noiva do Cordeiro domnește un adevărat matriarhat, iar bărbații au voie aici doar după un program foarte strict.

În urmă cu mai bine de o sută de ani, la sfârșitul secolului al XIX-lea, o locuitoare braziliană, Maria Senhorinha de Lima, a fost expulzată din casa și orașul ei. Ea și următoarele cinci generații au fost chiar excomunicate din biserică de care aparțineau. O pedeapsă atât de crudă a fost rezultatul trădării soțului ei. Această fată și-a permis să cedeze sentimentelor și să-și părăsească bărbatul cu care a fost de fapt forțată să se căsătorească.

Se pare că acest eveniment trist a determinat-o pe Maria Senhorinha de Lima să se gândească la crearea unui loc special pentru sexul frumos. Un loc în care orice femeie va găsi sprijin și înțelegere, iar bărbații vor rămâne dincolo de granițele acestei așezări. Așa că, în 1891, un orășel minuscul a apărut în Brazilia, pe dealurile Văii Belo.

Din păcate, în acele vremuri, femeile care s-au stabilit în Noiva do Cordeiro erau considerate inițial a fi reprezentante ale celei mai vechi profesii. Reputația lor era foarte dubioasă și nu numai bărbații, ci și femeile nu se grăbeau să ia legătura cu ele. Au fost respinse de societate.

O comunitate de peste 600 de femei

Astăzi, peste 600 de femei trăiesc și lucrează în această localitate. Și-au aranjat viața așa cum doresc și se simt confortabil în tărâmul lor feminin. În orașul lor, doar sexul frumos are dreptul de a domina.

Astfel, în prezent nimeni nu ar îndrăzni să le aducă critici acestor Amazone puternice și libere. Ele cred că au reușit să organizeze o viață mult mai bună în așezarea lor decât bărbații. Noiva do Cordeiro le pare acestora mult mai frumoasă și armonioasă decât toate celelalte orașe ale lumii.

Nu există concurență, așa că toată lumea se simte ca o singură familie. Toată lumea se simte obligată să-i ajute pe ceilalți și să împărtășească tot ce are. Femeile din Noiva do Cordeiro sunt libere și relaxate, nu au nevoie să joace roluri și să încerce să atragă atenția bărbaților asupra lor.

Amazoanele care trăiesc în oraș nu susțin deloc dragostea între persoane de același sex. Unele au soți și copii. Cu toate acestea, bărbații își pot vizita soțiile în Noiva do Cordeiro doar în weekend, la fel ca și fiii lor care au peste 18 ani. Toți trăiesc și muncesc în alte orașe, dar vin în lumea Amazoanelor în zilele permise.

În zilele lucrătoare, toate femeile lucrează terenuri agricole, gătesc, organizează saloane de înfrumusețare și prezentări de modă, organizează sărbători și târguri.

Pe femeile din această localitate le interesează doar burlacii care sunt gata să accepte regulile femeilor și să se adapteze unui nou stil de viață. Cu toate acestea, mulți bărbați răspund chemării de a vizita acest regat feminin. Unii din curiozitate, iar alții chiar speră să-și întâlnească perechea în Noiva do Cordeiro, scrie News.tvs-24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel