Povestea INCREDIBILĂ a unui tânăr. MIRACOL după 16 zile de moarte clinică

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un tânăr din Bistrița-Năsăud și-a revenit miraculos după 16 zile de moarte clinică, în urma unui accident groaznic. 

Un tânăr dintr-un sat din Bistrița-Năsăud și-a văzut moartea cu ochii la doar 16 ani, atunci când mașina în care se afla s-a rostogolit de trei ori pe șosea și apoi s-a oprit într-un șanț, relatează România TV. 

Resuscitat de patru ori în salvare și operat de urgență pe creier, Adrian a intra în comă. Neputincioși, medicii au ridicat din umeri și au făcut tot ceea ce puteau. Părinții băiatului spun că acesta nu și-ar fi revenit niciodată, dar când toți spuneau că nu mai există nicio șansă, tânărul i-a uimit. A înviat după 16 zile petrecute în moarte clinică.

Povestea sfâșietoare a lui Adrian

"Când aveam 16 ani, într-o zi de Crăciun, într-o zi de 25 decembrie 2003, am vrut să mă duc la biserică în Bistrița, la Sfânta Treime. M-am urcat în mașină la tata și la fratele meu că și ei mergeau, doar că, înainte de a porni din curte, avem o curte puțin mai mare, a intrat un cumnat al fratelui meu și cu un verișor de-al lui. Când ne-am văzut, având 16 ani, am ales să merg cu ei. Am coborât de la tata din mașină și m-am urcat la ei, doar că ei aveau o mașină dubiță, cu două locuri. Nu am mai avut loc, așa că m-am urcat în spate, în dubă. Tata cu fratele meu au pornit, și noi după ei. În următorul sat, cam la vreo 4 - 5 km, unde era drumul drept, noi i-am depășit pe tata și fratele meu și în acel moment, în fața lor, cam la vreo 15 - 20 de metri, acest șofer, având o viteză mare, a pierdut controlul volanului și a început mașina să joace pe drum, a luat-o prin șanț și s-a învârtit de trei ori în aer, rupând vreo șapte sau opt copaci", povestește Adrian. 

Un sfert de creier rămas pe targă 

"Eu fiind în spate, în dubă, am jucat ca o minge bănuiesc. M-am lovit la cap, la creier, am intrat în comă. S-au oprit la accident tata cu fratele meu, m-au luat în mașină, eram în comă, m-au dus la Bistrița. M-au dus la spital, m-au intubat, au pus aparatele pe mine, m-au pus pe salvare și m-au trimis la Cluj, dar între timp l-au luat pe tata de-o parte și i-au zis: Trebuie să fii tare, până la Cluj, Adi o să moară. Am pornit până la Cluj iar pe salvare m-am întâlnit cu asistenta care mi-a spus: Adi, până la Cluj ți s-a oprit inima de patru ori. Când m-au pus pe salvare și m-au intubat, mi-a rămas un sfert din creier pe targă"

Ce le spuneau medicii, părinților lui Adrian

"Am ajuns la Cluj, m-au operat și după operație, eram tot în comă, au venit doctorii la mama și la tata și le-au spus: A trecut cu bine operația, dar cum va fi nu știm. Va sta mai mult timp în comă. Am stat în comă 16 zile în Cluj și după aceste zile spuneau medicii: Numai copil nu va mai ieși din el. S-ar putea să nu vă mai cunoască sau s-ar putea să fie ca un copil care atunci se naște, să înceapă să vorbească, să umble, să vă cunoască. Dar Dumnezeu are cu mine un plan special și deosebit, chiar dacă uneori mi-e greu să-l înțeleg, dar l-am văzut cum Dumnezeu de atâtea ori în viața mea. După 16 zile de comă m-am trezit, i-am recunoscut pe toți, doar că Dumnezeu m-a binecuvântat cu un handicap, cu o paralizie pe partea stângă. Am stat 58 de zile în spital, prima dată în Cluj și când m-au adus acasă nu umblam, nu vorbeam, nu făceam multe", a mai povestit el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel