Povestea incredibilă a lui Bobiță, câinele care a supraviețuit o lună fără mâncare și apă

Câine
Câine

Un câine a supraviețuit, timp de o lună, fără mâncare și apă.

Un câine din județul Vaslui a supraviețuit, timp de o lună, fără mâncare și apă, după ce bătrâna care îl îngrijea nu a mai putut ajunge la el din cauza restricțiilor de circulație impuse în contextul COVID-19.

Animalul a fost salvat de membrii unei asociații din județul Galați care s-au deplasat aproape 400 de kilometri pentru a ajunge la el.

Câinele supraviețuitor se numește Bobiță, are zece ani și, recent, a rămas singur pe lume după ce stăpânii lui au murit de bătrânețe. În ultima perioadă, el a fost îngrijit de ruda foștilor stăpâni, o femeie de 66 de ani, din Galați, care mergea periodic în satul vasluian, aflat la 360 de kilometri. Femeia a ales această variantă deoarece vecinii din sat ar fi refuzat să aibă grijă de câine.

Din cauza restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare, gălățeanca nu a mai putut ajunge la câinele rămas singur într-o curte din Vaslui.

Aflată în impas, femeia a cerut ajutorul unei fundații pentru protecția animalelor din Galați. Reprezentanții acesteia s-au deplasat în localitatea din județul Vaslui pentru a-l căuta pe Bobiță. La o lună de la ultima vizită a ocrotitoarei sale, câinele a fost găsit deshidratat și înfometat. Acesta a fost transportat la Galați, în adăpostul asociației, notează Mediafax. Femeia care a îngrijit câinele a primit veștile bune și a promis că de îndată ce restricțiile de circulație vor fi ridicate, va merge la adăpost să-l viziteze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel