Povestea impresionantă a tânărului care a avut arsuri pe 80% din suprafața corpului. Lecție de viață

O joacă de copii l-a schimbat pentru totdeauna. Povestea lui Andrei Gologan este impresionantă prin prisma faptului că s-a încăpățânat să trăiască. În urma unui accident petrecut în urmă cu câțiva ani, tânărul a avut arsuri pe 80% din suprafața corpului. Acum este bine, viața lui a intrat pe un făgaș normal și vrea doar un singur lucru: să le arate victimelor incendiului de la Colectiv că se poate și că există viață după astfel de tragedii.

Andrei Gologan a povestit pentru DC News despre drama prin care a trecut. El le-a transmis tinerilor răniți în Club Colectiv să nu își piardă speranța.

"Să aibă răbdare, putere și voință! Este greu să stai atâtea luni în spital. Dacă tu nu îți impui să fii bine, nu ai nicio soluție. Știu că părinților le este greu în aceste momente, dar trebuie să fie pozitivi pentru copiii lor", ne-a spus Andrei Gologan.

"Ai momente când simţi că mori, că nu mai poţi. Cei care erau cu mine au văzut cum ardeam. M-am suit pe un vagon şi m-am electrocutat. Timp de tri luni, părinţii mei au stat cu mine în spital. Primul impact cu oglinda a fost cel mai greu moment. Când am văzut cum arăt, pentru mine a fost un șoc. M-am speriat. Toți prietenii m-au încurajat, iar familia mi-a fost alături. Timp de doi ani, la 40 de grade, vara, gândește-te că purtam eșarfă. Nu voiam să vadă lumea ce am și nici să îmi pună întrebări", a spus Andrei Gologan.

"Pentru tinerii de la Colectiv este foarte greu. Urmează o perioadă dureroasă. Sunt multe fete care au arsuri pe față și le va fi greu să-și revină, dar cu ajutorul celor dragi le va fi bine. Contează foarte mult o vorbă bună spusă acum", a adăugat tânărul pentru DC News.

Odată cu tragedia de la Club Colectiv, Andrei Gologan a retrăit propria lui poveste: "Ce s-a întâmplat la Colectiv m-a afectat foarte mult. Eu știu ce înseamnă să treci printr-o astfel de suferință. Și eu am ars. Mi s-au topit hainele pe mine. Este greu".

Andrei Gologan ne-a mai spus că speră ca povestea lui să ajungă și la urechile tinerilor arși în Clubul Colectiv care acum stau pe un pat de spital. "Eu am reușit să trec mai departe. Încă o dată: le transmit să nu își piardă speranța!", a conchis tânârul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel