Povestea cutremurătoare a două mame ale căror copii au fost schimbați la naștere. După o lună și-au dat una alteia copilul - VIDEO EMOȚIONANT

copii-schimbati
copii-schimbati

Neglijența unor angajți ai maternității din Onești a aruncat două mame într-un coșmar de neimaginat care a durat o lună.

În luna mai, cele două femei au fost colege de salon și au născut în aceeași zi. Ramona și Ionela au născut doi băieței de trei kilograme. După câteva zile au plecat liniștite acasă, scrie stirileprotv.ro.

Coșamrul a început după ce una din ele a observat că pe brățara de la mâneca copilului era scris alt nume de familie.

"Pe 21 mai am aflat că are pe brățară Neaga, un alt nume decât Ștefan. La spital, doctorul mi-a spus: 'e 99,99% al tău, pai eu nu știu ce am operat, ce am scos din doamna, nu vezi că seamănă cu tine?'", a declarat unul dintre tați.

Neliniștită a fost, însă, și cealaltă mamă și a cerut insistent teste ADN. După 3 săptămâni de tensiune și nesomn, au sosit primele rezultate - copilul nu avea cum să fie al lor.

A urmat și al doilea test care a rispit orice urmă de îndoială.

Cel mai greu a fost în momentul în care mamele s-au întâlnit în fața maternității, pentru a-și da una alteia pruncul. Cele două femei au izbucnit în lacrimi după ce au dat copilul pe care l-au crescut timp de o lună.

Specialiștii spun că momentul în care mama își ia copilul în brațe se creează o legătură, care nu se poatea creea în alte condiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel