Povestea constănțeanului condamnat pentru că avea 3 soții

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Un bărbat din Năvodari, județul Constanța, a fost condamnat pentru că avea trei soții. 

Cornel C., din Năvodari, a fost condamnat, la începutul anului 2019, la șase luni de închisoare cu suspendare pentru bigamie și la frecventarea unui program de reintegrare socială. Bărbatul ar fi fost căsătorit cu trei femei, lucru descoperit când prima dintre ele a fost să-și schimbe buletinul. 

La trei ani de atunci, prin sentința din 22 iulie 2021, Judecătoria Constanța a decis anularea a două certificate de căsătorie și a unuia de divorț.

Cum s-a ajuns aici 

Cornel C. și prima lui soție s-au căsătorit în 1985 și, în 2001, s-au despărțit. Opt ani mai târziu, în 2009, Cornel C. s-a însurat a doua oară, dar fără să fi încheiat legal prima căsătorie. Al doilea mariaj a fost desfăcut prin certificatul de divorț din 05.03.2013, eliberat de către Primăria orașului Năvodari. 

În 2014, pe 7 noiembrie, bărbatul s-a căsătorit cu a treia soție, fără să divorțeze de prima. 

Au fost anulate două certificate de căsătorie și unul de divorț

Judecătoria Constanța i-a sancționat fapta prin sentința penală din 29.11.2018, rămasă definitivă prin decizia nr. 212/P/04.03.2019. Prin aceasta s-a dispus desființarea certificatelor de căsătorie emise sub nr. 142/22.08.2009 și nr. 256/07.11.2014 de către Primăria orașului Năvodari, potrivit replicaonline.ro.

Instanța penală a dispus anularea certificatului de căsătorie cu prima soție, dar și actul de căsătorie și certificatul de divorț cu cea de-a doua. 

Acum, bărbatul este căsătorit legal cu cea de-a treia soție.

VEZI ȘI: O soţie înşelată a fost dată în judecată de amantă, la Iași

Soția unui bărbat din Iași și-a dat seama că este înșelată, iar apoi a fost dată în judecată de amantă, pentru că i-ar fi stricat imaginea pe Facebook. Amanta a solicitat, în afară de daune morale, ca soția să publice pe Facebook și în presă, pe cheltuiala proprie, sentința finală a instanței. 

Ea acuza că soția a publicat pe Facebook mai multe informații care i-au afectat imaginea. P.M. ar fi scris că amanta, A.A. a primit bani pentru întâlnirile pe care le-a avut cu soțul ei. Astfel, P.M. i-ar fi conturat amantei soțului ei pe Internet imaginea unei persoane imorale și felul în care era văzută ca soție, mamă și contabilă a fost afectat. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel