Poveste de dragoste, încheiată cu SCANDAL pe Facebook. O asistentă medicală din Slatina, acuzată de FURT din spital de fostul iubit. VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

O poveste de dragoste s-a încheiat cu mare scandal pe Facebook. Un bărbat din Slatina își acuză fosta iubită, care este asistentă medicală, că a furat din spitalul la care lucrează.

Deși cândva s-au iubit și au fost într-o relație, totul s-a încheiat cu scandal pe Facebook. Bărbatul își acuză fosta iubită că ar fi sustras seringi, truse chirurgicale, perfuzoare și medicamente din spitalul în care lucrează, transmite RealitateaPlus. El a făcut chiar și mai multe  sesizări la conducerea unității medicale.

Florin Otonel a postat pe Facebook mai multe înregistrări în care prezintă imagini și informații despre materialele sanitare pe care fosta sa iubită le-ar fi furat din Spitalul Județean din Slatina. Clipul video are aproximativ o oră, iar bărbatul prezintă materialele pe care femeia le aducea acasă de la spital, dar și conversații pe care aceasta le-ar fi avut cu directorul unității sanitare.

Potrivit managerului spitalului, angajata acuzată se află acum în concediu medical, după ce în urmă cu câteva luni a fost infectată  Sars-Cov-2. Directorul spitalului din Slatina spune că nu o poate da afară pe femeie doar pentru că fostul său iubit face scandal și vrea ca aceasta să fie concediată. Totuși, el a precizat că va deschide o anchetă  pentru a face inventarul materialelor sanitare din spital și proveniența celor fotografiate de bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel