Poteraş vrea terenurile de sport ale şcolilor din sector ca să construiască piscine

Primăria sectorului 6 a cerut Primăriei Generale începerea procedurilor de trecere din domeniul public al statului în cel privat a terenurilor de sport de la unele şcoli din sector. Proiectul are ca scop demararea lucrărilor de amenajare a unor bazine de înnot în curtea şcolilor.

Ideea unor bazine de înnot nu este rea, dar din păcate, şcolile din sectorul 6 sunt construite între blocuri şi au puţin teren liber în preajmă, aşa că se va reduce suprafaţa în care copii puteau face ore de sport în are liber. Iniţiativa aparţine primarului Cristian Poteraş şi nu a fost discutată cu consilierii generali.

Călin Murg, liderul consilierilor PDL din Consiliul General, ne-a declarat că acest subiect nu este pe ordinea de zi şi fără avizul Consiliului nu se poate face schimbarea încadrării juridice a terenurilor. Cristian Poteraş a câştigat cu greu mandatul de primar la sectorul 6 şi nu are o poziţie la fel de bună în sondaje ca a lui Liviu Negoiţă, de la sectorul 3. În schimb, a fost criticat în presă pentru că firma soţiei sale a încheiat un contract de construire a unei săli de sport la Clinceni.

În urma scandalului mediatic,  contractul  dintre CNI şi firma All Plan Construction, la care soţia lui Cristian Poteraş deţine 50% din acţiuni, a fost reziliat prin acordul părţilor, după cum a declarat pentru Mediafax Ana Maria Topoliceanu, directorul general al CNI. Valoare totală estimată a lucrărilor era de 7.237.930 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel