Postul CNN, amenințat că va fi expulzat din Venezuela

cnn-protest-venezuela
cnn-protest-venezuela

Președintele Venezuelei Nicolas Maduro a amenințat că va expulza CNN din țară dacă nu va schimba modul în care a acoperit protestele din țară.

Potrivit Reuters, televiziunile locale din Venezuela nu au transmis aproape deloc imagini în direct de la violențele de stradă, împotriva președintelui Maduro. Protestele au început luna trecută și au ca subiect problemele legate de inflație, violență, corupție și lipsa alimentelor de bază.

Persoane din opoziție au apelat la CNN Espanols, singurul post care a transmis în direct conferințele de presă ale acestora.

„Am cerut să se transmită CNN că am început procedurile pentru înlăturarea postului din Venezuela dacă nu-și schimbă comportamentul”, a spus Maduro la televiziunea publică. „Ajunge! Nu voi accepta propagandă de război împotriva Venezuelei”, a mai adăugat acesta.

Președintele Venezuelei a fost deja criticat de organizația Reporteri Fără Frontiere după ce a cerut ca o rețea locală de televiziune să fie scoasă de pe cablu după ce a transmis imagini live de la proteste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel