Poşta Română lansează un nou serviciu online

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) anunţă lansarea noului serviciu online MyAWB.

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) anunţă lansarea noului serviciu online MyAWB, care permite clienţilor să renunţe total la formularele completate de mână, în schimbul unei soluţii rapide, pe internet.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis marţi Agerpres, serviciul este disponibil pe site-ul Poştei Române, iar utilizatorii vor trebui să urmeze o serie de etape pentru a beneficia de MyAWB: crearea unui cont, alegerea serviciului de trimitere, aplicaţia comunică preţul şi generează AWB-ul cu cod de bare, deplasarea la oficiile abilitate cu coletul sau scrisoarea ce trebuie expediată şi AWB-ul generat de aplicaţie.

"Clienţii Poştei Române sunt încurajaţi să folosească aplicaţia MyAWB. De ce ? Pentru că economisesc timp preţios şi ne ajută şi pe noi să reducem timpii de aşteptare în toate oficiile abilitate MyAWB. De acum totul devine mult mai simplu, clienţii având posibilitatea să expedieze mai rapid trimiterile. Scanarea codului de bare durează doar câteva secunde şi introduce automat în sistem toate datele necesare. Noi ne asigurăm că expediţia ajunge la destinaţie. Anterior acestui serviciu, clienţii erau obligaţi să completeze cu pixul, pe hârtie, datele de expediţie, iar oficianţii Poştei Române să transcrie în sistem, manual, aceleaşi date", notează Poşta Română.

CNPR menţionează că dezvoltarea aplicaţiei online MyAWB s-a făcut realizat cu resurse proprii şi teste numeroase. Noua aplicaţie are funcţionalităţi multiple şi pentru persoanele juridice, care au acces, în cadrul aplicaţiei, la o bază de date proprie din care pot genera rapoartele şi listele de care au nevoie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel