Poşta Română, contract de 130.000 de lei

Posta Romana
Posta Romana

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a achiziţionat, miercuri, maşini de numărat bancnote pentru 57 de oficii poştale, valoarea contractului fiind de aproximativ 130.000 lei, fără TVA.

Conform unui comunicat de presă al companiei, "achiziţia de maşini de numărat bani urmăreşte uşurarea modului de lucru pentru salariaţii din oficiile poştale şi, în acelaşi timp, va micşora perioada de aşteptare a clienţilor la ghişeu".

Cele 57 de echipamente vor ajunge în oficiile din Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Constanţa, divizia de curierat rapid a Poştei Române - Prioripost şi centrele regionale de tranzit.

"Achiziţia de tehnică de calcul, echipamente de comunicaţii necesare realizării reţelelor de calculatoare, retehnologizarea oficiilor poştale prin dotarea cu utilaje şi echipamente poştale care vor permite armonizarea serviciilor poştale la standarde europene reprezintă o prioritate pentru management. În funcţie de Bugetul de Venituri şi Cheltuieli, compania urmează să facă aceste investiţii etapizat", se menţionează în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel