EXCLUSIV  Poşta Română, MIŞCARE către corporatişti. Horia Grigorescu: A venit momentul să se învârtă roata

Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a expus una dintre strategiile pe care le aplică, în prezent, compania pe care o conduce. 

Directorul Poştei Române anunţă că se aplică, în prezent, o strategie care să facă această companie atractivă şi pentru generaţia tânără.

"Dacă vorbim despre perioada în care nepoţii primeau bani de la bunici, poate că a venit momentul să se învârtă roata, iar acei nepoţi care poate erau la început de drum, în facultate, plecaţi din casele bunicilor sau ale părinţilor care i-au crescut, acum aceştia, când au ajuns pe picioarele lor şi au locuri de muncă bine plătite, au posibilitatea inclusiv ei să întoarcă acest favor pe care l-au făcut bunicii lor.

La ce mă refer? Acum inclusiv un tânăr corporatist dintr-un mare centru universitar sau de business are posibilitatea ca, din confortul unui telefon mobil, prin intermediul unei aplicaţii sau direct de pe site-ul Poştei Române, să trimită la rândul său bani către părinţii sau bunicii săi care poate au nevoie. Prin Poşta Română se poate întâmpla chiar şi acest lucru. Noi am încercat să facem mixul, iar dacă exista această etichetă că Poşta nu este atractivă pentru tineret, noi încercăm să schimbăm inclusiv această paradigmă", a declarat, la DC News, Horia Grigorescu.   

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel