Poşta Română, ANUNȚ important pentru toți pensionarii. Ce se întâmplă cu PENSIILE

Compania Națională Poşta Română a făcut un anunț despre distribuirea pensiilor în luna septembrie.

Compania Națională Poşta Română este pregătită să distribuie şi în luna septembrie toate pensiile la timp, se arată într-un comunicat de presă al companiei. 

Calendarul normal de plată a pensiilor este 1-15 ale fiecărei luni, iar Poşta Română a făcut toate demersurile interne necesare pentru a respecta acest calendar şi în luna septembrie, luând în calcul şi creşterea cu 14% a punctului de pensie.

Angajament față de pensionari 

”Compania îşi respectă angajamentul faţă de toţi pensionarii, de a distribui toate pensiile direct la uşa acestora, indiferent de colţul ţării în care trăiesc sau de situaţiile speciale cu care s-a confruntat.

Chiar şi în perioada pandemiei, salariaţii Poştei au lucrat la capacitate maximă pentru a face posibilă distribuirea pensiilor într-un interval mai scurt decât cel asumat prin contractul semnat cu Casa de Pensii, pentru a veni în sprijinul beneficiarilor în acea perioadă dificilă.

Astfel, Poşta Română s-a adaptat la evoluţia situaţiei, căutând în permanenţă măsuri pentru a veni în sprijinul clienţilor, compania reafirmându-şi, astfel, parteneriatul asumat faţă de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Casa Naţională de Pensii Publice, dar mai ales faţă de pensionari”, conform comunicatului de presă. 

Ce spune directorul instituției 

“Poşta Română va livra, în continuare, drepturile băneşti prompt şi fără întârzieri. Prin profesionalismul şi dedicarea tuturor angajaţilor săi, compania a demonstrat, de fiecare dată, că este un partener social strategic, atât pentru instituţiile statului, cât, mai ales, pentru cetăţeni”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Astfel, Poşta Română transmite pensionarilor că va respecta calendarul de achitare a pensiilor şi în luna septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel