Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Posibilul succesor al lui Boris Johnson. Hartmann: Toată lumea știe că ea se visează prim-ministru. În anii ’90 spunea că Familia Regală Britanică trebuie să plece

Analistul de politică externă H. D. Hartmann a spus cine ar putea fi următorul succesor al lui Boris Johnson.

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a explicat cine ar putea fi succesorul lui Boris Johnson în fruntea Guvernului Marii Britanii:

„Lângă Boris Johnson a rămas Liz Truss, celebra marxistă din anii ’90, care spunea că Familia Regală Britanică trebuie să plece, pentru că ea dorește să fie șefa statului. Este înregistrarea, a și apărut pe YouTube (...). Liz Truss, ministrul de Externe, cea care a confundat Voronej și Rostov pe Don cu celebrele Donețk și Lugansk, a refuzat să-și dea demisia din Guvernul Marii Britanii, dar toată lumea știe că ea se visează prim-ministru. E înscrisă în cei 11, nu știm dacă are șanse, dar vom vedea ce se va decide.

Dacă plecarea lui Boris Johnson, dorită de întreg Occidentul, dar și de alte state, a deschis șansa cuiva mai dur ca el sau mai puțin dur în relația conflictului ruso-ucrainean, vom vedea. Lis Truss are o șansă, pentru că nu se știe dacă Washington-ul nu vrea să existe un prim-ministru și mai dur, și mai belicos, și mai doritor de război sau, dacă nu cumva, Washington-ul și Europa s-au înțeles, totuși, să reducă din pretențiile belicoase ale Marii Britanii și această intervenție permanentă în război, pentru a lăsa spațiu măcar pentru dialog“, a spus, la DC News, la emisiunea „Geostrategica“, analistul de politică externă H. D. Hartmann.

Hartmann spune care e, în opinia sa, motivul real al demisiei lui Boris Johnson: Greșeală fatală

Analistul de politică externă H. D. Hartmann a explicat care este motivul real din spatele plecării lui Boris Johnson din fruntea Guvernului Marii Britanii:

„Plecarea lui Boris Johnson, micul Trump, blondul reactiv și radioactiv de la Londra, cred că a fost dorința tuturor. Greșeala lui fatală și cea care a schimbat puțin jocul și la Londra, și la Washington, și la Paris, și la Berlin, că altfel nu ar mai fi fost atât de singur în acest scandal, apropo, el a mai supraviețuit scandalurilor de acest tip și când era ministru de Externe, și când a fost primar al Londrei, pentru că, din cauza celebrei vizite în contrapartidă, de anulare a eforturilor europene, de la Kiev.

Ne amintim că au fost cei trei magi de la răsărit, care sunt, de fapt, de la apus, plus Iohannis, la Kiev să discute despre începutul unui dialog ucraineano-rus, iar a doua zi a aterizat Boris Johnson cu o carte despre jubileul de platină al Majestății Sale Regina pe care l-a dat cadou și a anulat orice efort. Acest lucru a dus la izolarea lui completă. S-a văzut în acest scandal că nu a existat nimeni, nici măcar bunii săi prieteni americani, care l-au tot împins să dorească războiul cu Rusia, nu au intervenit de data aceasta.

Nu a existat nicio voce internațională sau internă care să îl salveze dintr-un scandal cu care el era obișnuit. Asistentul lui, când era primarul Londrei, a fost acuzat de agresiune sexuală de către o angajată (...)“, a spus, la DC News, la emisiunea Geostrategica, analistul de politică externă H. D. Hartmann (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel