Posibil atentat în 11 septembrie. Pilotul Cezar Osiceanu demontează teoria

Serviciile de informații occidentale au emis o avertizare. Se așteaptă la un posibil atentat în 11 septembrie. Avertizarea vine după ce 12 avioane comerciale libiene au dispărut. 

Informaţii privind avioane furate au fost transmise administraţiei americane în ultimele două săptămâni. Una sau mai multe dintre aceste aeronave ar putea fi folosite într-un atac, la comemorarea atentatelor din 11 septembrie 2011 de la New York şi Washington. Atentatul ar putea să aibă loc în nordul Africii. 

Avioanele ar fi fost furate la sfârşitul lui august, după preluarea controlului aeroportului din Tripoli. Televiziunea Al-Jazeera a anunţat atunci că serviciile de informaţii occidentale au avertizat în legătură cu ameninţarea teroristă în regiune venită din partea a 11 avioane comerciale furate.

Forţele militare din Africa de Nord, inclusiv cele din Maroc, Algeria, Tunisia şi Egipt au fost plasate în alertă ca urmare a avertizărilor cu privire la avioanele furate.

Pilotul Cezar Osiceanu, unul dintre cei mai buni piloți români, a declarat, pentru ziarul DC News, că este imposibil ca avioanele libiene să fie folosite pentru un atentat. Avioanele pentru a intra in spațiul aerian, au nevoie de un plan de zbor care să fie acceptat. În caz contrar, sunt doborâte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel