Porumbel - Dobre, schimb de replici: Suntem liberi să facem politica editorială a Antena 3

Irina Constantin / 21 noi 2018 / 17:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a avut un schimb de replici, la Antena 3, cu jurnalista Cătălina Porumbel. 

Victor Paul Dobre a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială” că președintele Klaus Iohannis va fi prezent de 1 Decembrie. ”Și anul trecut a fost, am fost și eu la paradă, și la recepție, mi se pare că dl Tăriceanu nu a participat, nici la paradă, nici la recepție” a spus Victor Paul Dobre. 

”Asta a venit după ce președintele Klaus Iohannis nu i-a invitat la recepție, haideți să punem lucrurile cum au fost, nu rupeți din context ca să încercați să vă impuneți punctul de vedre” a spus Cătălina Porumbel. Între timp, Victor Paul Dobre s-a auzit spunând: ”Eu înțeleg metodele astea de a schimba un subiect cu altul, cred că probleme mult mai grele sunt la guvernare, doamnă”. 

Cătălina Porumbel a precizat: ”Acesta este subiectul emisiunii, dacă nu vreți să-l comentați, nu o faceți, cred că suntem suficient de liberi în această țară ca să facem politica editorială a Antena 3 așa cum vrem

”Și eu am dreptul să-mi spun opinia, președintele respectă Centenarul, Ziua Națională și toate manifestările oficiale. Respectul față de români e un subiect fals” a spus Victor Paul Dobre. 

”Iertați-ne, credem că Centenarul este un subiect important” a mai menționat Cătălina Porumbel. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26