”Portretul tefelistului român”. Șeful Colegiului Medicilor intră în RĂZBOIUL conturilor blocate

Profesorul doctor Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România și rector al UMF Iași, a făcut o descriere a ”tefelistului român”. 

Într-un articol publicat pe ortodoxieinfo.ro, prof. dr. Astărăstoae a scris că în urma unei postări de-ale sale în care a întrebat: ”De ce echipa Facebook nu blochează conturile în care oamenii credincioși sunt batjocoriți, oamenii săraci sunt minimalizați și jigniți, iar singurele argumente folosite sunt „proști, inculți, ignoranți," etc. Aceste epitete sunt compatibile cu corectitudinea politică?” a constatat că un USR-ist ascuns (susținător sau membru) a scris, într-un comentariu: ”Ce vrea ala ba???? Sa respect oamenii credinciosi??? Sa mi inchida contul ca ii consider ANIMALE? pai ce altceva sunt sclavii hotilor in sutane..ai pedofililor? Auzi abjectie...vrea conturi inchise pentru cine nu suge moaste. Nu vrea si exorcizari?? Sa ma omoare ca le dau in gura...in loc de bani?? Asta e chiar aberant. BAI P&LA...DE LIBERTATE AI AUZIT?”. 

Dacă acest comentariu nu a fost luat în seară, un editorial publicat pe un site de știri l-a determinat pe fostul președinte al Colegiul Medicilor din România să facă o descriere a USR-iștilor, tineri frumoși și liberi. 

[citeste si]

El i-a descris în termenii următori: 

”În primul rând, majoritatea au frustrări pe care și le defulează într-un limbaj de o vulgaritate excesivă:„Asa, din solidaritate. Fara exemplificari sau povesti.Eu sunt victima acestei natii de oligofreni,de hoti,ipocriti si mutanti.”

Apoi au un dispreț, ba pot spune că chiar urăsc poporul din care fac parte: „Acestui popor care poate nu reprezinta chiar tiganii Europei, inca nu s majoritari, dar sigur constituie mizeria, wc-ul Europei.”

A fi heterosexual, a respecta instituția familiei este pentru ei un păcat capital: Religiosii planetei,familistii absoluti, aceste rebuturi hidoase ce pot fi catalogati oricum,numai oameni nu.”

Sunt liberi cugetători și luptători împotriva Bisericii Creștine. Atenție, nu împotriva altor religii, ci numai împotriva creștinismului: „Astia care pupati oase la Iasi…sa va fie rusine,javrelor!!!! Defilati cu biserica aia care i numeste SATANISTI pe mortii din Colectiv. DE SPITALE N AVEM BANI…AVEM DE BISERICI SI AUTOCARE SA VA CARAM PE VOI SA SUGETI OASE. ASASINILOR!!! SI VOI SUNTETI CRIMINALI !!!!”

Contestă naționalismul sau mai corect nu se identifică cu națiunea și își găsesc justificarea în acțiunile clasei politice: „Nici eu nu am ce sarbatori la 1 decembrie…futu va n gura de politicieni. Sarbatoriti voi..cu poporul vostru de mutanti.”

Sunt intoleranți cu alte opinii și Doamne ferește să spună cineva ceva despre USR că reacționează cu violență: „Latrina 3: USR pierde ca urmare a razboiului din partid. Varanii insista pe ideea ca doar pnl trebuie indus publicului ca alternativa la psd. CINE SPUNE PNL…SPUNE ANTENA3 SI PSD !!! PNL=TARFA CIUMELOR COMUNISTE”.

Vorbesc despre libertate, dar numai despre libertatea lor. A celorlalți nu contează.

Sunt internaționali și, pardon, globaliști, tot ce este din țară este rău, tot ce vine dinafară este bun.

Și nu în ultimul rând, sunt într-o totală opoziție cu limba română și gramatica acesteia.”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel