Portavocile lui Putin amenință Occidentul cu rachetele nucleare amplasate în Belarus. "Suntem pregătiți pentru o confruntare directă cu NATO"

Portavocile lui Putin amenință Occidentul cu rachetele nucleare amplasate în Belarus. "Suntem pregătiți pentru o confruntare directă cu NATO" / Foto: Kremlin.ru
Portavocile lui Putin amenință Occidentul cu rachetele nucleare amplasate în Belarus. "Suntem pregătiți pentru o confruntare directă cu NATO" / Foto: Kremlin.ru

Propagandiștii Kremlinului amenință Occidentul cu rachetele Iskander-M amplasate în Belarus.

Delir la televiziunea de stat rusă. Portavocile lui Vladimir Putin amenință deschis Occidentul cu rachetele Iskander-M amplasate în Belarus care "vor putea zdrobi toate forțele NATO". Mai mult decât atât, parlamentarii ruși au susținut în cadrul emisiunii propagandistului Vladimir Soloviov că Rusia este pregătită de o confruntare directă cu toate forțele NATO și că nici măcar nu și-au arătat adevărata capacitate în războiul din Ucraina, transmite Realitatea Plus.

Parlamentarul rus Andrey Gurulyov a declarat că rachetele Iskander din vestul Belarusului ar acoperi tot teritoriul din Europa de Vest și că ar avea o eficiență de 90%. 

"E ca și cum ar vorbi despre coridorul din bucătărie până în sufragerie. 20 de kilometri? 40 sau 60 de kilometri? Cât ar trebui să fie? Ca să străpungi un coridor unde forțele NATO ar fi de ambele părți? Niciun membru normal al armatei nu ar merge pentru asta de la Sankt Petersburg de-a lungul coastei Mării Baltice. Abia atunci vom avea o rută normală de aprovizionare pentru orașul Kaliningrad. Dacă cineva nu înțelege altfel, atunci va trebui să o explicăm în detaliu, nu văd altă opțiune. Asta este singura cale. Vom merge singuri, nici măcar nu este nevoie să implicăm și Belarusul", a declarat, la televiziunea de stat rusă, Andrey Gurulyov, parlamentar rus.

"Ar trebui să le dea dușmanilor noștri de gândit"

"9 din 10 rachete își ating ținta, iar ei ar putea doborî numai una. Cred că este un rezultat grozav care ar trebui să le dea dușmanilor noștri de gândit. Indiferent de cât de mult ne provoacă Occidentul să folosim noi primii armele nucleare, ar trebui să le ținem pe deplin pregătite pentru luptă, luând în calcul că poate veni timpul lor, dar nu să le folosim. Considerând riscurile unui atac nuclear, pregătiți planurile, de nevoie, pentru a lichida toate mijloacele de atac care amenință teritoriile Rusiei. Chiar suntem capabili de asta", a mai spus acesta.

"Suntem pregătiți pentru o confruntare directă cu Forțele Armate ale întregii NATO"

Ulterior a intervenit și jurnalistul Vladimir Solovyov, cunoscut drept principalul propagandist al Kremlinului. Acesta a susținut că Rusia este pregătită pentru "o confruntare directă cu Forțele Armate ale întregii NATO".

"Din acest motiv se știe de ce noi folosim mai puțin de 18% din forțele noastre armate, care reprezintă, de fapt, nivelul nostru militar pe timp de pace. Pentru că noi suntem pregătiți pentru o confruntare directă cu Forțele Armate ale întregii NATO", a declarat Vladimir Solovyov, prezentator TV.

Putin i-a făcut cadou lui Lukașenko sistemele de rachete Iskander-M. "Pot folosi atât rachete balistice, cât și de croazieră"

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat decizia de a oferi sistemele de rachete Iskander-M Belarusului, scrie Interfax.

"După cum am convenit, ați ridicat această întrebare, am luat o decizie. În următoarele câteva luni, vom transfera în Belarus sistemele de rachete tactice Iskander-M, care pot folosi atât rachete balistice, cât și de croazieră și ambele în ambele versiuni convenționale și nucleare.", a spus el la o întâlnire cu omologul său din Belarus, Alexandr Lukașenko, sâmbătă, la Sankt Petersburg.

Putin "s-a oferit să le instruiască miniștrilor apărării și șefilor de stat major să elaboreze toate detaliile legate de această muncă comună". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel