EXCLUSIV  Gheorghe Popescu: Ce a demonstrat, de fapt, pandemia! Asta s-a întâmplat în Europa! VIDEO

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Gheorghe Popescu de la Forța Națională scoate în evidenţă ceea ce s-a întâmplat, în ultimele luni, în Europa, din punct de vedere politic şi social, în contextul pandemiei de coronavirus. 

"Cred că epidemia de coronavirus a demonstrat, în Europa şi în lume, limitele globalismului. În momentul în care au fost impuse restricţii, fiecare ţară s-a limitat la a lua măsuri în favoarea cetăţenilor ei. Mă refer aici la Germania, Franţa, Italia, Spania sau la Marea Britanie. Naţionalismul, aşa cum e reflectat în mass-media românească, este catalogat ca extremism. Partidul lui Marie Le Pen, al lui Salvini. În Europa de vest, naţionalismul este foarte înaintat ca şi organizare. Noi, dacă privim în registrul partidelor politice din România, vedem că în ultimul an au apărut o sumedenie de partide care se autointitulează ‚naţionaliste’. Ori este nevoie de un partid puternic naţionalist în România, ori cei care conduc din spate vor să decredibilizeze această mişcare.

Noi, Forţa Naţională, dacă vom avea o mie de militanţi naţionalişti luminaţi în România, putem face ceva pentru poporul nostru", a declarat, la DC News, Gheorghe Popescu, președintele fondator de onoare al partidului Forța Națională. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel