Popești-Leordeni, imagini de groază. Oamenii, revoltați

De orașul Popești-Leordeni toată lumea își amintește când plouă. Și nu trebuie să plouă foarte mult pentru ca oamenii să se trezească în plin coșmar.

Mai multe familii din Popești-Leordeni trăiesc într-un coșmar urât mirositor de doi ani. Locuințele lor, aflate într-un bloc nou, se umplu cu apă și dejecții de fiecare dată când plouă; așa cum s-a întâmplat și marți. Oamenii au încercat degeaba să ia legatura cu dezvoltatorul proiectului, iar de la primărie nu au primit nici un răspuns salvator.

"E a patra oară de când se întâmplă treaba asta. Am luat totul nou-nouț în casă și acum s-a ales praful de ele. Era apă de jumate de metru aici, plină cu dejecții, hârtie igienică, cu rahat. A refulat apa din WC de ziceai că e fântână arteziană. Pe dezvoltatorul l-am sunat să îmi schimbe parchetul pentru că blocul mai e în garanție, dar a zis că nu mai are treabă cu mine", a spus un bărbat care s-a confruntat cu probleme după ploaia care a invadat orașul Popești-Leordeni, notează Pro tv.

Jurnalistul Ovidiu Ciutescu, reacție

Jurnalistul Ovidiu Ciutescu a făcut câteva fotografii după potopul din oraș și a povestit experiența prin care a trecut marți.

(w670)

"Mai devreme s-a rupt cerul. A tunat, a fulgerat, a plouat cu găleata. Preț de o jumătate de ceas. Probabil că în Insula Mare a Brăilei s-au dat acatiste. În Popești-Leordeni s-au lipit etichete cu blesteme pe clopotul bisericii!", a scris Ovidiu Ciutescu pe blogul său. Întreaga postare poate fi găsită aici.

FOTO: Ovidiu Ciutescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel