Ponta va participa la marşul sindicaliştilor

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că va participa la marșul organizat de sindicaliști pe 27 octombrie, data votării moțiunii de cenzură, adăugând că orice membru PSD este binevenit.

miting piata victorieiPonta a spus că va participa la marşul pe care confederaţiile sindicale l-au anunţat pentru miercuri, ziua în care se va vota moţiunea de cenzură susţinută de PSD şi PNL.

"Sper ca sindicaliştii să mă considere un cetăţean ca oricare altul al acestei ţări, vom face tot ceea ce ţine de noi pentru a fi prezenţi la acel marş" , a afirmat el.

Întrebat dacă la marş vor fi mobilizaţi şi membri PSD, inclusiv din judeţele limitrofe Capitalei, Ponta a spus că orice membru al partidului este cetăţean al ţării.

"Dacă eu particip la marş, orice membru sau nemembru PSD care vrea să participe la acest marş este binevenit.În faţa unei puteri democratice poţi lupta în bătălia parlamentară, dar noi ne luptăm în acest moment cu o putere dictatorială şi mafiotă. Dacă oamenii stau acasă, vor rămâne cu aceşti mafioţi şi cu aceşti incompetenţi încă mult timp de acum încolo", a adăugat el, citat de Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel