Victor Ponta: România este ca o găină fără cap

Victor Ponta l-a criticat pe președintele Iohannis pentru modul în care gestionează relațiile internaționale cu statele vecine. Ponta a declarat că foarte curând România va ajune ca ''o găină fără cap", în lipsa unui sprijin din partea țărilor apropiate. 

Vreau să înțelegeți că într-un an de zile România va ajunge ca o găină fără cap. Doar ne zbatem așa. Că nu știu cine, domnul Iohannis nepricepându-se la politică externă, i-a spus să se certe cu toți cei din jur, să nu vorbească cu nimeni. Noi vorbim doar la Washington cu democrații, cu doamna Clinton," a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Victor Ponta îl acuză de asemenea pe Klaus Iohannis că nu pare să aibă o atitudine îndreptată spre interesele României. În acest sens a dat o serie de exemple ale statelor din vecinătatea României.

Domnul Erdogan nu este pro Rusia este pro Turcia, domnul Vucic nu este pro Rusia este pro Serbia, domnul Orban nu este pro Rusia, este pro Ungaria și așa mai departe.  Noi nu avem un președinte care să fie pro România. Domnul Iohannis spune că este pro NATO, așa din gură. E bine că ai un prieten peste Atlantic, dar nu știm dacă Trump va fi un prieten așa ușor. Vreau și eu un președinte și un premier care să fie pro România," a completat Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel