Ponta, reacție dură la atacul lui Ștefănescu

Victor Ponta a fost atacat dur de Vasile Blaga
Victor Ponta a fost atacat dur de Vasile Blaga

Lupta în declarații dintre Codrin Ștefănescu și Victor Ponta se întețește. Ștefănescu l-a făcut „drac" pe Ponta, iar fostul pesedist a ținut să contraatace.

La scurt timp după ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat despre Victor Ponta că este „dracul care și-a băgat coada în PSD", fostul premier i-a dat replica lui Ștefănescu.

Victor Ponta l-a numit pe Codrin Ştefănescu „un bufon" şi a adus aminte de vremurile în care acesta activa în Partidul România Mare, al lui Corneliu-Vadim Tudor.

„De la Adrian Năstase încoace, când preiei funcția de președinte al PSD, preiei și bufonul regelui. Rău este când bufonul vorbește în locul președintelui. Dragnea trebuie să conducă PSD-ul și nu o caricatură a fostului PRM”, a declarat fostul premier la Antena 3.

Declarația lui Ștefănescu: „Nu l-am indentificat. La Grindeanu dracul a fost Ponta, acum dracul nu este de la noi, ci din exteriorul partidului şi încearcă să facă un lucru mai grav în interiorul partidului. Trebuie o concluzie obligatoriu luni şi o declaraţie de presă comună, pentru că un milion de membri de partid şi de romani care ne-au votat sunt cu ochii pe noi”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel