Ponta, război cu Firea. Replică la România TV

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta i-a răspuns Gabrielei Firea.

Fostul premier a acuzat-o pe Firea că îi consideră trădători pe cei care au plecat din PSD la Pro România, dar îi cataloghează ”patrioți” pe parlamentarii care au semnat adeziuni cu PSD. Amintim că Firea a anunțat că 7 noi parlamentari au semnat deja adeziunile.

Mai mult, Ponta a trimis săgeți precizând că la nunta nepoatei lui Oprea, Gabriela Firea a fost invitată și nu se afla din întâmplare în local.

„În această seară am aflat un lucru foarte important. Dacă pleci din PSD în opoziție ești un trădător, dacă pleci de la opoziție în PSD ești un patriot. Eu cu Dragnea mă mai împac, dar Firea i-ar lua gâtul maine. Nu știți că am fost și la botezul nepoatei domnului Oprea cu doamna Firea? Apoi ce a zis? Că nu a fost? Era restaurantul închiriat pentru botez , cum să stea la separeu? Ne-am și pupat, doamna a venit la noi. Sunt atât de convins de iubirea doamnei Firea pentru domnul Dragnea cum sunt convins de iubirea domnului Netanyahu pentru palestinieni”, a precizata Victor Ponta la România TV.

Amintim că Primarul General Gabriela Firea a declarat că 7 noi parlamentari deja au semnat adeziunea de înscriere în PSD.

VEZI ȘI: Firea, atac la dezertorii din PSD. Anunț major privind noi veniri în partid

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel